A hét kérdése

Idojárás elorejelzés Médiafigyelo - IMEDIA médiafigyelés TabuTV logó MTI
Oldalunkat az observer
Observer
szemlézi.
 • Erotikus fényképek kerültek elő VV Veronikáról is

  bertapress | 2011. december 21. 04:58:25

 • Címkék:
  VV Veronika, Veronika, :-), VV, ValóVilág, Való Világ, nulla, tehetségtelen, senkiházi, cölöp, TahóVilág, ValóVilág5, Való Világ5, VV5, Való Világ 5, VV 5, ValóVilág 5
  A(z) "Erotikus fényképek kerültek elő VV Veronikáról is" című cikk megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
  Neved:

  E-mail címed:

  Címzett e-mail címe:
  Üzenet (opcionális):

 • VV Veronika barátnője szerint a képek bosszúból kerültek elő, ugyanis a lány egy idősebb férfi barátnője volt egy évig, azonban most eljött a bosszú ideje

 • Egyre több villalakó piszkos múltja derül ki. VV Vera pornója még le sem csengett, de VV Veronika erotikus képei már keringenek az interneten. Alekosz exe szilikon nélkül, szőkén pózol szexi pózokban.

  Már nem is meglepő, hogy egyre több játékos múltjában találnak fekete foltokat. VV Veronika eddig szeplőtlen élete már a múlté, ugyanis lenge öltözetben pózol egyedül, és más nőkkel és férfiakkal is. VV Veronika fotóit egy ismerőse osztotta meg a mindig éhes bulvársajtóval, így perceken belül teljesen nyilvánossá váltak.

  VV Veronika barátnője szerint a képek bosszúból kerültek elő, ugyanis a lány egy idősebb férfi barátnője volt egy évig, azonban most eljött a bosszú ideje. A tehetős férfi bizonyára nem érzi, hogy VV Veronika meghálálta volna neki azt, hogy kiemelte a nyomorból.

  Akik nem ismerik a VV Veronikáról napvilágra került fényképek történetét, azok azt hihetik, a szilikonos lány bizony árulta a testét. Veronika barátai azonban váltig állítják, a fotók csak saját célra készültek, mivel a lány szereti a szép fehérneműket.

  Mondjuk az érdekes, hogy ezek a pikáns képek pont a párbaj előtti napokban kerültek elő, ezzel gyengítve a lány erejét a megmérettetésen. A lány barátnője szerint VV Veronikának nehéz dolga lesz VV Csabával szemben, mivel a fiúnak hatalmas rajongótábora van odakinn, továbbá Pétert és Attilát sokan utálják a szavazók közül.

  Így ezek a képek egyáltalán nem tettek jót a fiatal lánynak. Az azonban biztos, hogy akik szeretik VV Veronikát, azokat nem tántorították el a szexi beállításokban készült fényképek.

  (faktoronline.com)

Értékeld a cikket: 0 szavazat alapján

Kapcsolódó cikkek

Most a címlapon