A hét kérdése

Idojárás elorejelzés Médiafigyelo - IMEDIA médiafigyelés TabuTV logó MTI
Oldalunkat az observer
Observer
szemlézi.
 • A Forma-1 aranykoráról szóló film jövő ősszel a mozikban

  Bevezetem.hu | 2012. augusztus 19. 20:10:53

 • Címkék:
  Forma-1, F1, film, mozi, sport, technikai sport, autósport, autóverseny
  A(z) "A Forma-1 aranykoráról szóló film jövő ősszel a mozikban" című cikk megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
  Neved:

  E-mail címed:

  Címzett e-mail címe:
  Üzenet (opcionális):

 • A film hivatalos Favebook oldalán immár megtalálhatók az első fotók, melyek a forgatáson készültek


 • Látva, hogy a paparazzik mennyire megőrülnek a Ron Howard ötletéből születő, a Formula-1 egyik legfényesebb időszakát feldolgozó film hallatán - ami a „Rush” (Rohanás) címet kapta -, a film hivatalos Favebook oldalán immár megtalálhatók az első fotók, melyek a forgatáson készültek. A forgatókönyvet Peter Morgan írta. A „Rush” újra összehozta a Frost/Nixon író és rendező csapatot, hogy a filmvászonra vigyék a ’70-es évek kegyetlen rivalizálását James Hunt és Niki Lauda között. A két versenyzőt a Bosszúállók valamint a Hófehér és a vadász sztárja, Chris Hemsworth, és Quentin Tarantino „Becstelen Brigantyk” című filmjéből ismert, Daniel Brühl alakítja majd.

  rush-images.jpeg

  Íme a film szinopszisa:

  Az epikus akció-drámában a karizmatikus brit James Huntot Chris Hamsworth, míg a fegyelmezett, maximalista osztrák Niki Laudát Daniel Brühl játssza. Mindketten rendkívüli karakterek, mégis nagyon különböző a magánéletük. A történet a Formula-1 csodálatos aranykorát veszi alapul, és újra megeleveníti a fantasztikus, de igaz történetét a világ egykori két, talán legnagyobb riválisának, a jóképű brit James Huntnak, valamint az ő módszeres és briliáns vetélytársa, Niki Laudának versengését.

  rush-chris-hemsworth-natalie-dormer.jpeg

   

  A film által bepillantást nyerhetünk a pilóták pályán és pályán kívüli életébe, végigkísérve a boldog pillanatokat és sikereket, és a töréseket valamint a lelki traumákat, a Formula -1 sokszor könyörtelen világát, melyben egyetlen hiba is végzetes lehet.

  daniel-bruhl-ron-howard-rush.jpeg

   

  A „Rush” hivatalos premierjének dátumára csak tegnap derült fény, az első vetítés 2013. szeptember 20-án lesz majd, tehát a film már lecsúszik a 2012-es Oscarról, de a jövő évi torontói filmfesztiválon nagy esélyekkel indul. A filmben a két főhős mellett olyan színészek is szerepet kapnak, mint Olivia Wilde, Alexandra Maria Lara, a Trónok Harca sztárja Christian McKay, valamint Natalie Dormer is.

  03.jpeg

   

   

  FormaNet, Jeney Anna

  Fotók: Rush Formula1 Movie - Official Image

   

   

Értékeld a cikket: 0 szavazat alapján

Kapcsolódó cikkek

Most a címlapon