A hét kérdése

Idojárás elorejelzés Médiafigyelo - IMEDIA médiafigyelés TabuTV logó MTI
Oldalunkat az observer
Observer
szemlézi.
 • HOPPÁÁÁÁ! Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri beköltözik a ValóVilág Villába

  bertapress | 2011. március 16. 14:57:00

 • Címkék:
  VV, Való Világ, VV Balázs, VV Jani, VV Feri, Balázs, Feri, Jani, Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Ferenc, Rákóczi Feri, Morning Show, RTL Klub, Class FM
  A(z) "HOPPÁÁÁÁ! Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri beköltözik a ValóVilág Villába" című cikk megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
  Neved:

  E-mail címed:

  Címzett e-mail címe:
  Üzenet (opcionális):

 • Médiatörténet! Órákra összefonódik a Morning Show, az RTL Reggeli és a ValóVilág4

 • Rendhagyó Morning Show-val jelentkezik március 18-án Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani. A rádiózás fenegyerekei ugyanis nem akármilyen helyszínről: egyenesen a ValóVilág villájából ébresztik a hallgatókat, no és a villalakókat. Teszik mindezt azért a fiúk, hogy még jobban felhívják a figyelmet a lemaradott kistérségekben élők problémáira. A ValóVilág4 szereplői ugyanis egész héten az alultáplált gyermekeknek gyűjtenek, s ehhez a kampányhoz csatlakoznak a Class FM műsorvezetői is.

  Új lakókkal bővül a ValóVilág luxusbörtöne: Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani néhány órára beköltözik Alekoszhoz és társaihoz. A Morning Show nagydumás műsorvezetői pénteken, azaz március 18-án élőben jelentkeznek a villából. A srácok a rendhagyó műsorral szeretnék mind szélesebb körben felhívni a figyelmet az alultáplált gyermekekre, akiknek egész héten gyűjtenek a villalakók. A jótékonysági akció miatt a héten esedékes kiválasztás elmarad, helyette egy nagyszabású adománygyűjtő ValóVilág Show lesz adásban.

  Igazi médiatörténeti eseményről van szó, ugyanis a nem mindennapi Morning Show-t az RTL Klub Reggelije is közvetíti. Ráadásul a jó ügy érdekében, eddig példátlan módon a két konkurens kereskedelmi csatorna is felfüggeszti néhány órára a nézettségért folytatott küzdelmet: Rákóczi Feri ugyanis annak ellenére, hogy a TV2 egyik vezető arca, részt vesz a ValóVilág4 Minden gyerek lakjon jól alapítvány javára indított jótékonysági akciójában, így a pénteki Morning Show-ból  sem fognak hiányozni az összeszokott trió poénjai. Nem utolsósorban az is érdekes helyzeteket hozhat, hogy a villalakók nem éppen a pacsirta típusú emberek csoportját gazdagítják és nem szívesen kelnek fel hajnalban…

Értékeld a cikket: 1 szavazat alapján

Kapcsolódó cikkek

Most a címlapon