A hét kérdése

Idojárás elorejelzés Médiafigyelo - IMEDIA médiafigyelés TabuTV logó MTI
Oldalunkat az observer
Observer
szemlézi.
 • Korlátlan tarifacsomagok a Telenortól

  A_Bevezetem.hu_stabja | 2013. október 8. 23:59:42

 • Címkék:
  telefon, mobil, mobiltelefon, okostelefon, mobilnet, internet, Telenor, közlöny, kütyü
  A(z) "Korlátlan tarifacsomagok a Telenortól" című cikk megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
  Neved:

  E-mail címed:

  Címzett e-mail címe:
  Üzenet (opcionális):

 • Űj, hálózaton belüli korlátlan tarifa 5990 Ft-tól és korlátlan belföldi tarifa 9990 Ft-tól


 •  

  A Telenor mostantól olyan új, belföldi korlátlan mobilcsomagokat vezet be, melyeknek köszönhetően gyökeresen más értelmet nyer az „ár-érték arány” fogalma a magyar mobiltelefóniában és magasabbra kerül a léc a hazai tarifák versenyében. Mike Michel, a vállalat marketing vezérigazgató-helyettese kiemelte, hogy a Telenor szeretné a legjobb értéket nyújtani ügyfeleinek és mindent megtesz annak érdekében, hogy ez így is maradjon.

   

  Október 4-től a Telenor korlátlan belföldi telefonálást és tarifától függően korlátlan belföldi SMS-ezést nyújtó tarifacsomagokat vezet be, így az ügyfelek az okostelefonokon és a villámgyors Hipernet  hálózaton keresztül kiváló minőségben élvezhetik a legújabb digitális szolgáltatásokat.

  A Telenor Flow 1 tarifacsomag 5990 Ft-os havidíjtól 3,5 millió Telenor ügyfél korlátlan hálózaton belüli telefonhívását teszi lehetővé. A Telenor Flow Total 1 tarifacsomag bármely belföldi hálózatban korlátlan telefonálást és SMS küldést kínál 9990 Ft-os havidíjtól. Mindkét tarifacsomag tartalmaz 500 MB adatforgalmat és Hipernet 4G elérést is. 

   

  Mike Michel, a Telenor Magyarország marketing vezérigazgató-helyettese az alábbiakat fűzte a bejelentéshez: „Frekvenciahasználati szerződéseink meghosszabbításával felgyorsítjuk Hipernet 4G hálózatunk bővítését. Hogy ügyfeleinek új hálózatunk előnyeit maradéktalanul kihasználhassák, mostantól korlátlan telefonálást és SMS-ezést nyújtó tarifacsomagokat biztosítunk számukra. Célunk, hogy korlátlan tarifacsomagjaink képviseljék a legjobb ár-érték arányt a piacon és minden ügyfelünk számára elérhető legyen a gondtalan és korlátoktól mentes mobilkommunikáció.”

   

  Az új tarifacsomagok mellett a Telenor ügyfelei továbbra is 70%-os kedvezménnyel vásárolhatnak a szolgáltató okostelefon-portfóliójából. Ráadásul a Hipernet 4G szolgáltatás az év végéig külön díj fizetése nélkül elérhető minden hang- és adatszolgáltatást is magában foglaló előfizetéses tarifával, továbbá mobiltelefonon havidíjas adatcsomaggal és 4G-képes telefonnal rendelkező ügyfél számára. Az ügyfelek az év végéig ingyen tesztelhetik a Hipernet 4G hálózatot.

   

   

  Tarifacsomag neve

  Telenor Flow 1

  Telenor Flow Total 1

  Telenor Flow Total 2

  Havidíj (2 év hűséggel)

  5990 Ft (készülékvásárlás nélkül)

  9990 Ft (készülékvásárlás nélkül)

  17 990 Ft  

  Havidíjban foglalt normál díjas hálózaton belüli percek száma

  korlátlan

  korlátlan

  korlátlan

  Havidíjban foglalt normál díjas hálózaton kívüli percek száma

  180 perc

  korlátlan

  korlátlan

  Havidíjban foglalt adatmennyiség belföldön

  500 MB

  500 MB

  2 GB

  Sebesség

  Hipernet 4G

  Hipernet 4G

  Hipernet 4G

  Percdíj
  a tarifacsomagban foglalt percek felhasználása után, belföldön

  40 Ft minden hálózatba

  korlátlan

  korlátlan

  SMS díj
  bármely belföldi hálózatba

  40 Ft

  korlátlan

  korlátlan

   

  Szerkesztők figyelmébe:

  A Telenor Csoportról

  A Telenor Csoport nemzetközi szinten nyújtja távközlési, adat- és médiakommunikációs szolgáltatásait. Skandinávia, Kelet-Közép-Európa és Ázsia 11 piacán rendelkezik mobil érdekeltséggel, és 31,67 százalékos részesedése van a 20 piacon működő VimpelCom Ltd-ben. A norvégiai központú Telenor a világ egyik legnagyobb mobilszolgáltatója - 120 millió mobil előfizetővel 2011 I. negyedévében, 95 milliárd norvég korona éves árbevétellel (2010), és mintegy 32900 alkalmazottal. Bővebben a Telenor Csoportról: www.telenor.com

  A Telenor Magyarországról

  A Telenor Csoport részeként az 1994-ben Pannon GSM néven alapított Telenor Magyarország több mint 1100 munkavállalót foglalkoztat, 30 %-os piaci részesedésével a hazai piac egyik vezető mobil távközlési vállalata. 3,5 millió egyéni és vállalati előfizetőt lát el hatékony, megfizethető és könnyen használható hang- és adatátviteli megoldásokkal, mobil tartalmakkal és értéknövelt szolgáltatásokkal. Országosan elérhető Hipernet hálózatának folyamatos fejlesztésével, innovatív megoldásaival a hazai piac hosszú távú befektetője. A Telenor évek óta elkötelezett az átlátható működés és az etikus vállalati magatartás iránt: a magyarországi mobilszolgáltatók közül elsőként csatlakozott a Transparency International hazai Vállalati Támogatói Fórumához.
Értékeld a cikket: 0 szavazat alapján

Kapcsolódó cikkek

Most a címlapon